Εταιρία JIUYU που περιορίζεται

Επαγγελματικός    Καινοτομία    Υπηρεσία    Διπλός-κερδίστε

Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
επαφή
Αρχική Σελίδα

JIUYU CORPORATION LIMITED Ποιοτικός έλεγχος

Certifications
Customers Reviews
Συνεργαστήκαμε με JIUYU πάνω από 8 έτη, έχουν παράσχει υψηλό - προϊόντα σφράγισης ποιοτικών μετάλλων. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλες εργασία και την αφιέρωσή σας.

—— Iwona Trojanowska

Ευχαριστώ πολύ σκληρή δουλειά της ομάδας JIUYU. Η σημαντική ικανότητα και η άριστη συνοχή ομάδων σας, μας βοηθούν επιτυχώς για να μειώσουν το κόστος.

—— Robert Koval

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Πλεονεκτήματα των μερών σφράγισης μετάλλων


1. Όταν η σφράγιση μετάλλων, ο κύβος εξασφαλίζει την ακρίβεια μεγέθους και μορφής των μερών σφράγισης μετάλλων, και γενικά δεν βλάπτει την ποιότητα επιφάνειας των μερών σφράγισης, και η ζωή του κύβου είναι γενικά μακρύτερη, έτσι η ποιότητα της σφράγισης μετάλλων είναι σταθερή.
2. Η σφράγιση υλικού μπορεί να επεξεργαστεί τα μέρη με μια μεγάλη σειρά μεγέθους και πιό σύνθετες μορφές, όπως τα χρονόμετρα με διακόπτη τόσο μικρά όσο τα ρολόγια και τα ρολόγια, τόσο μεγάλα όσο και τις αυτοκινητικές διαμήκεις ακτίνες, που καλύπτουν τα μέρη, κ.λπ., συν την κρύα παραμόρφωση και που σκληραίνουν την επίδραση των υλικών κατά τη διάρκεια της σφράγισης μετάλλων. Και η δύναμη και η ακαμψία είναι υψηλές.
3. Η αποδοτικότητα παραγωγής της επεξεργασίας σφράγισης μετάλλων είναι υψηλή, και η λειτουργία είναι κατάλληλη, και είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί η μηχανοποίηση και η αυτοματοποίηση. Αυτό είναι επειδή η σφράγιση μετάλλων στηρίζεται punching στους κύβους και τον εξοπλισμό σφράγισης για να ολοκληρώσει την επεξεργασία. Ο αριθμός κτύπημα των συνηθισμένων Τύπων μπορεί να φθάσει δεκάδες φορές ανά λεπτό, και η μεγάλη πίεση μπορεί να φθάσει στις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες χρόνοι ανά λεπτό, και κάθε κτύπημα σφράγισης που είναι δυνατό να αποκτηθεί μια διάτρηση.
4. Η σφράγιση μετάλλων γενικά δεν παράγει τα τσιπ και τα απορρίματα, καταναλώνει το λιγότερο υλικό, και δεν απαιτεί άλλο εξοπλισμό θέρμανσης, έτσι είναι μια μέθοδος υλικός-αποταμίευση και επεξεργασία εξοικονόμησης ενέργειας, και το κόστος των μερών σφράγισης μετάλλων είναι χαμηλότερο.

 

Προφυλάξεις για την ασφαλή παραγωγή των μερών σφράγισης μετάλλων


1. Εγκαταστήστε τις προστατευτικές συσκευές
Στην παραγωγή των μερών σφράγισης μετάλλων, ο εξοπλισμός σφράγισης πρέπει να εξοπλιστεί με τις συσκευές προστασίας ασφάλειας για να αποτρέψει τα ατυχήματα τραυματισμών που προκαλούνται από τα λειτουργούντα λάθη. Οι διάφορες προστατευτικές συσκευές έχουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους και το πεδίο της χρήσης, ανάρμοστη χρήση μπορεί ακόμα να προκαλέσει τα ατυχήματα τραυματισμών. Επομένως, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ο ρόλος των διάφορων προστατευτικών συσκευών προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή χρήση και να εξασφαλιστεί ασφαλής λειτουργία.
2. Βελτιώστε τον εξοπλισμό σφράγισης για να αυξήσετε την αποδοτικότητα και την ασφάλεια της παραγωγής.
Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τώρα το παλαιό λειτουργικό σύστημα εξοπλισμού σφράγισης υλικού, το οποίο είναι μακριά κάτω από τις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς από την άποψη της αποδοτικότητας και της ακρίβειας, και λόγω του παλαιού ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου, υπάρχουν πολλοί επισφαλείς παράγοντες. Προκειμένου να εξασφαλιστούν η σφράγιση υλικού για την υψηλής απόδοσης παραγωγή και την ακρίβεια και η ασφάλεια της λειτουργίας, πρέπει να ενημερώσουμε και να αντικαταστήσουμε τον εξοπλισμό σφράγισης και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα και την ασφάλεια της παραγωγής.
3. Βελτιώστε τη διαδικασία παραγωγής για να πραγματοποιήσετε τη χειρωνακτική εργασία έξω από τη φόρμα
Για τις διαδικασίες μαζικής παραγωγής, μπορούμε να αρχίσουμε με τον ανασχηματισμό της διαδικασίας και των φορμών για να επιτύχουμε τη μηχανοποίηση και την αυτοματοποίηση. Όπως η χρήση της αυτοματοποίησης, των multi-station μηχανημάτων και του εξοπλισμού σφράγισης, της χρήσης των πολυ-εργαλείων και του μηχανοποιημένου εξοπλισμού παραγωγής, η χρήση των συνεχών φορμών, των σύνθετων φορμών και άλλων συνδυασμένων μέτρων διαδικασίας.

 

 

JIUYU CORPORATION LIMITED έλεγχος ποιότητας 0   JIUYU CORPORATION LIMITED έλεγχος ποιότητας 1 JIUYU CORPORATION LIMITED έλεγχος ποιότητας 2

Στοιχεία επικοινωνίας
JIUYU CORPORATION LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. QIAN YU XIA

Τηλ.:: 13833792699

Φαξ: 86-317-8853289

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)